Ben je klaar voor non-stop plezier? 

24/7 (15-17)

Kom je mee? We gaan een week lang door zonder te stoppen. Weg van je ouders, een tijd bom vol lol en gezelligheid! Ben jij bereid om 24/7 van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat de vetste spellen te spelen? Loop jij de spooktocht uit? Aan het einde van dit kamp heb je gegarandeerd herinneringen gemaakt die je nooit meer zal vergeten!

Kamp 24/7

Leeftijd: 15 tot 17 jaar

Data: 20 juli t/m 27 juli 2024
Locatie: Het Hallse Hull

Prijs Nivon lid: €313,-
Prijs niet-Nivon lid: €343,-

Inbegrepen: Verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten en heel veel plezier en gezelligheid
Niet inbegrepen:  Zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie

Aantal begeleiders: 6 tot 8
Maximaal aantal deelnemers: 36

Dit kamp is vol! 

Helaas is dit kamp vol, wel kan je je nog inschrijven voor de wachtlijst. Er staan nu minder dan 3 deelnemers op de wachtlijst. 

We verklappen het programma nooit van tevoren. De spellen, het thema, het eten en alle andere activiteiten blijven een verrassing totdat jij het gaat meemaken!

Over het algemeen volgen de dagen een vast patroon. We doen gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel op het veld, in het bos of in het dorp. Meestal gaan we een dag zwemmen, hebben we ’s avonds kampvuur en natuurlijk een bonte avond aan het einde van de week. Naast de spellen heeft elk kamp een uniek thema.

Tussendoor is er vrije tijd waarin je samen met je kampgenoten zelf mag kiezen wat je doet. Zin in een watergevecht, tekenen, voetballen of gewoon een beetje hangen? Het kan allemaal.

De begeleiders stellen zelf het programma op en verzinnen elk jaar weer nieuwe vette spellen. Geen enkel kamp is hierdoor hetzelfde!

Het kamp vindt plaats op ons eigen veld op natuurvereniging ‘Het Hallse Hull’ bij Eerbeek (Gelderland).

Op ons veld staan allerlei tenten: de tenten waarin we slapen (met 6-8 personen per tent) en een aantal grote tenten. Eentje waarin we met de hele groep binnen kunnen zitten, eentje met een keuken waarin we het eten verzorgen en een tent met oneindig veel verkleedkleding, buitenspeelgoed, papier, spelletjes en andere materialen.

Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld en een heel groot speelveld, waaronder een kampvuurplek. Ook hebben we een stuk eigen bos waar we avontuurlijke bosspellen spelen.