Pak je tas maar uit want we zijn er: het vetste kamp ooit!

Bestemming bereikt (15-17)

Nog 100 meter en dan is de bestemming bereikt! Het Hallse Hull is in zicht. Laat de kamppret maar beginnen! Ahoy waanzinnige bosspellen, vlammende kampvuren, zinderende battles en zwoele zomeravonden met je (nieuwe) beste vrienden! Als dat geen topbestemming voor de zomer van 2021 is, dan weten wij het ook niet meer! See u op Het Hallse Hull.

Dit kamp is voor 15-17 jarigen.

Let op: dit kamp is vol, je kunt je alleen nog inschrijven voor de wachtlijst.

We verklappen het programma nooit, tot dat je het gaat mee maken!
We hebben gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel. Meestal gaan we een dag zwemmen, hebben we kampvuur, bosspel en natuurlijk een bonte avond. Elk kamp heeft een uniek thema en geen elk kamp is hetzelfde. De begeleiders stellen zelf het programma op en hier zitten altijd nieuwe gave spellen in!

Het kamp vindt plaats op ons eigen veld op de camping ‘Het Hallse Hull’ bij Eerbeek (Gelderland). 

Vanwege corona slapen we in het ABK-huis, dat naast ons veld ligt. Hier slapen we en maken we gebruik van het sanitair. En in het geval van slecht/heet weer kunnen we de zalen gebruiken. De begeleiders slapen ook in het huis en koken hier ook voor de hele groep. 

Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld en een heel groot speelveld, waaronder een kampvuurplek. Ook hebben we een stuk eigen bos waar we avontuurlijke bosspellen spelen.

Prijs Nivon lid: €215
Prijs niet-Nivon lid: €245
Inbegrepen:  verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten
Niet inbegrepen:  zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie
Locatie: Hallse Hull (Eerbeek)
Maximaal aantal deelnemers: 36
Aantal begeleiders: 8
Tot nu toe ingeschreven: 36

vliegensvlug