Een kamp met alle …jes op de i

Breekpunt (13-15)

Heb je zin in een week lang, van begin- tot eindpunt, lachen gieren en brullen? Dit kamp is het toppunt van plezier! Schrijf je in voor zeven dagen vol hoogtepunten. Met zijn allen punten scoren bij de tofste spellen, grapjes uithalen tot de begeleiders er een punthoofd van krijgen… De lol kan niet op tot het Breekpunt is bereikt en het dak eraf gaat!

Kamp Breekpunt

Leeftijd: 13 tot 15 jaar

Data: 22 t/m 29 juli 2023
Locatie: De Meene (Buurse)

Prijs Nivon lid: €280,-
Prijs niet-Nivon lid: €310,-

Inbegrepen: Verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten en heel veel plezier en gezelligheid
Niet inbegrepen:  Zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie

Aantal begeleiders: 6 tot 8
Maximaal aantal deelnemers: 34

Inschrijven kan voor de wachtlijst
Er staan meer dan drie deelnemers op de wachtlijst

 We verklappen het programma nooit van tevoren. De spellen, het thema, het eten en alle andere activiteiten blijven een verrassing totdat jij het gaat meemaken!

Over het algemeen volgen de dagen een vast patroon. We doen gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel op het veld, in het bos of in het dorp. Meestal gaan we een dag zwemmen, hebben we ’s avonds kampvuur en natuurlijk een bonte avond aan het einde van de week. Naast de spellen heeft elk kamp een uniek thema.

Tussendoor is er vrije tijd waarin je samen met je kampgenoten zelf mag kiezen wat je doet. Zin in een watergevecht, tekenen, voetballen of gewoon een beetje hangen? Het kan allemaal. 

De begeleiders stellen zelf het programma op en verzinnen elk jaar weer nieuwe vette spellen. Geen enkel kamp is hierdoor hetzelfde!

Het kamp vindt plaats in het kamphuis ‘De Meene’ bij Buurse (Twente).

Dit huis staat in een natuurrijk gebied met bossen waar we heel veel leuke spellen kunnen spelen. Ook hebben we beschikking over veel ruimte rond het huis met o.a. een groot grasveld en een ping pong tafel. We slapen in stapelbedden op slaapzalen. Binnen hebben we een grote ruimte om activiteiten binnen te organiseren bij slecht weer.

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat er aan verkleedkleding, attributen, buitenspeelgoed, spelletjes en andere materialen niets ontbreekt!