Het kamp dat je zocht konden we niet vinden… Of toch!

Error 404 (15-17)

Is dit een error code? Nee! Je leest het goed! Door de grote populariteit is er voor het eerst in jaren een derde JUMP tienerkamp! En wat voor een! Maak je klaar voor bosspellen, kampvuur, keten met (nieuwe) vrienden en oneindige gezelligheid op kamp Error 404! Wees er snel bij en meld je aan!

Dit kamp is voor 15-17 jarigen.

We verklappen het programma nooit, tot dat je het gaat mee maken!
We hebben gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel. Meestal gaan we een dag zwemmen, hebben we kampvuur, doen we een spooktocht en gaan we een dagje naar Eerbeek of Zutphen. Elk kamp heeft een uniek thema en geen elk kamp is hetzelfde. De begeleiders stellen zelf het programma op en hier zitten altijd nieuwe gave spellen in!

Het kamp vindt plaats op ons eigen veld op de camping ‘Het Hallse Hull’ bij Eerbeek (Gelderland). 

Vanwege corona slapen we in het ABK-huis, dat naast ons veld ligt. Hier slapen we en maken we gebruik van het sanitair. En in het geval van slecht/heet weer kunnen we de zalen gebruiken. De begeleiders slapen ook in het huis en koken hier ook voor de hele groep. 

Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld en een heel groot speelveld, waaronder een kampvuurplek. Ook hebben we een stuk eigen bos waar we avontuurlijke bosspellen spelen. 

Prijs Nivon lid: €215
Prijs niet-Nivon lid: €245
Inbegrepen:  verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten
Niet inbegrepen:  zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie
Locatie: Het Hallse Hull, Hall
Gemiddeld aantal deelnemers: 28
Maximaal aantal deelnemers: 36
Aantal begeleiders: 8
Tot nu toe ingeschreven: 19

vliegensvlug