Zien we jou op kennismakingsweekend?

Inschrijven als begeleider

Yes! Je wilt gaan begeleiden bij de leukste zomerkampen van Nederland! Goeie keuze! Na je inschrijving krijg je vanzelf een uitnodiging voor het kennismakingsweekend. Dit weekend vindt plaats in Natuurvriendenhuis De Banjaert in Wijk aan Zee (24 en 25 maart 2023).

Het kennismakingsweekend kost €15 (dit bedrag is voor slapen, eten, drinken en materialen; geen zorgen, het weekend wordt priceless). Wanneer je je inschrijving hebt verzonden, krijg je een bevestiging in de mail. Ook krijg je bericht over de betaling. Je inschrijving is pas officieel wanneer je betaald hebt!

Let op! Als begeleider moet je tussen de 18 en 30 jaar zijn (ben je nu nog geen 18, maar in juli 2023 wel, dan mag je je toch aanmelden!). Ook moet je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) kunnen aanvragen. Je hoeft dit nu nog niet te doen, je krijgt via JUMP vanzelf bericht hierover als je eenmaal ingedeeld bent bij een kamp.

Samenvatting:

  • 24/25 maart 2023
  • De Banjaert in Wijk aan Zee
  •  €15

Overtuigd? Inschrijven maar!

Uitleg inschrijfformulier:

Zie je boven het formulier een drop-down menu? Selecteer dan “Inschrijven als begeleider” in de lijst.

Doordat dit hetzelfde formulier is als we gebruiken voor de inschrijving van de deelnemers (dit formulier is namelijk verbonden aan ons boekingssysteem), staan er een paar vragen in die voor begeleiders niet zo logisch zijn.

Onder het kopje “OUDER” hoef je niet de gegevens van je ouders in te vullen. Vul hier alsjeblieft je eigen gegevens in, met je volledige voornaam/voornamen. Deze gegevens hebben we nodig voor het aanvragen van jouw VOG.

Vergeet ook niet om eventuele dieetwensen te vermelden, dan kunnen we hier rekening mee houden!

Inschrijfformulier

Inschrijven als begeleider

DeelnemerOuderContactinformatie

In geval van noodOverige


Opmerkingen

Akkoordverklaring