Plezier, toffe spellen (en peren) en in bomen klimmen: een waanzinnig avontuur!

kamp peren (11-13)

Het is een beetje appels met peren vergelijken: Welk kamp wordt het leukste kamp van 2021? Kamp Peren toch? Wie weet! Naast al die toffe peren, is er gelukkig ook genoeg ruimte voor waanzinnige spellen, nachtelijke avonturen, huttenbouwwedstrijden en een bonter dan bonte avond. Ga jij mee met de tofste peren van het jaar? Schrijf je snel in!

Dit kamp is voor 11-13 jarigen.

Let op: Dit kamp is vol, je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst

We verklappen het programma nooit, tot dat je het gaat mee maken!
We hebben gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel. Meestal gaan we een dag zwemmen, hebben we kampvuur, doen we creatieve activiteiten en hebben we een bonte avond. Elk kamp heeft een uniek thema en geen één kamp is hetzelfde. De begeleiders stellen zelf het programma op en hier zitten altijd nieuwe gave spellen in!

Het kamp vindt plaats op ons eigen veld op de camping ‘Het Hallse Hull’ bij Eerbeek (Gelderland). 

Vanwege corona slapen we in het ABK-huis, dat naast ons veld ligt. Hier slapen we en maken we gebruik van het sanitair. En in het geval van slecht/heet weer kunnen we de zalen gebruiken. De begeleiders slapen ook in het huis en koken hier ook voor de hele groep. 

Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld en een heel groot speelveld, waaronder een kampvuurplek. Ook hebben we een stuk eigen bos waar we avontuurlijke bosspellen spelen.

Prijs Nivon lid: €215
Prijs niet-Nivon lid: €245
Inbegrepen:
  verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten
Niet inbegrepen:  zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie
Locatie: Het Hallse Hull, Hall
Gemiddeld aantal deelnemers: 28
Maximaal aantal deelnemers: 36
Aantal begeleiders: 8
Tot nu toe ingeschreven: 36

vliegensvlug