Op naar de sterren en daar voorbij!

Melkweg (6-9)

Let op: Dit kamp is bijna vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van een plekje.

Op zoek tussen de sterren en voorbij de maan. Samen met de begeleiders ga je vijf dagen alles ontdekken. Van slapen in een tent tot de leukste spellen in het bos. Ook is dit dé plek om deze zomer heel veel nieuwe vriendjes te maken. Wat jij nodig hebt is een slaapzak, een goede dosis nieuwsgierigheid en zin in avontuur! Zien we jou bij Melkweg?

Kamp Melkweg

Leeftijd: 6 tot 9 jaar

Data: 24 t/m 28 juli 2023
Locatie: Het Hallse Hull

Prijs Nivon lid: €222,-
Prijs niet-Nivon lid: €252,-

Inbegrepen: Verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten en heel veel plezier en gezelligheid
Niet inbegrepen:  Zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie

Aantal begeleiders: 6 tot 8
Maximaal aantal deelnemers: 30

Inschrijven kan voor de wachtlijst
Er staan meer dan drie deelnemers op de wachtlijst

We verklappen het programma nooit van tevoren. De spellen, het thema, het eten en alle andere activiteiten blijven een verrassing totdat jij het gaat meemaken!

Over het algemeen volgen de dagen een vast patroon. We doen gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel op het veld, in het bos of in het dorp. Ook hebben we ’s avonds soms kampvuur en natuurlijk een bonte avond aan het einde van de week. Naast de spellen heeft elk kamp een uniek thema.

Tussendoor is er vrije tijd waarin je samen met je kampgenoten zelf mag kiezen wat je doet. Zin in een watergevecht, tekenen, voetballen, verkleden of gewoon een beetje hangen? Het kan allemaal.

De begeleiders stellen zelf het programma op en verzinnen elk jaar weer nieuwe vette spellen. Geen enkel kamp is hierdoor hetzelfde!

Het kamp vindt plaats op ons eigen veld op de camping ‘Het Hallse Hull’ bij Eerbeek (Gelderland).

Op ons veld staan allerlei tenten: de tenten waarin we slapen (met 6-8 personen per tent) en een aantal grote tenten. Eentje waarin we met de hele groep binnen kunnen zitten, eentje met een keuken waarin we het eten verzorgen en een tent met oneindig veel verkleedkleding, buitenspeelgoed, papier, spelletjes en andere materialen.

Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld en een heel groot speelveld, waaronder een kampvuurplek. Ook hebben we een stuk eigen bos waar we avontuurlijke bosspellen spelen.