Kom lachen, gieren en brullen! 

Dubbel en Dwars! (8-11)

Na een jaar hard werken op school heb je dit kamp dubbel en dwars verdiend! Ben jij er klaar voor om jezelf dubbel te vouwen van het lachen en om dwars door het gras heen te rollen? Ben jij klaar voor de eindeloze verkleedpartijtjes, potjes voetbal en een spetterend watergevecht? Meld je aan!

Kamp Dubbel en Dwars!

Leeftijd: 8 tot 11 jaar

Data: 27 juli t/m 3 augustus 2024
Locatie: De Meene, Buurse

Prijs Nivon lid: €313,-
Prijs niet-Nivon lid: €343,-

Inbegrepen: Verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten en heel veel plezier en gezelligheid
Niet inbegrepen:  Zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie

Aantal begeleiders: 6 tot 8
Maximaal aantal deelnemers: 34

 

We verklappen het programma nooit van tevoren. De spellen, het thema, het eten en alle andere activiteiten blijven een verrassing totdat jij het gaat meemaken!

Over het algemeen volgen de dagen een vast patroon. We doen gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel op het veld, in het bos of in het dorp. Meestal gaan we een dag zwemmen, hebben we ’s avonds kampvuur en natuurlijk een bonte avond aan het einde van de week. Naast de spellen heeft elk kamp een uniek thema.

Tussendoor is er vrije tijd waarin je samen met je kampgenoten zelf mag kiezen wat je doet. Zin in een watergevecht, tekenen, voetballen of gewoon een beetje hangen? Het kan allemaal.

De begeleiders stellen zelf het programma op en verzinnen elk jaar weer nieuwe vette spellen. Geen enkel kamp is hierdoor hetzelfde!

Het kamp vindt plaats in het kamphuis ‘De Meene’ bij Buurse (Twente).

Dit huis staat in een natuurrijk gebied met bossen waar we heel veel leuke spellen kunnen spelen. Ook hebben we beschikking over veel ruimte rond het huis met onder andere een groot grasveld en een ping pong tafel. We slapen in stapelbedden op slaapzalen. Binnen hebben we een grote ruimte om activiteiten binnen te organiseren bij slecht weer.

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat er aan verkleedkleding, attributen, buitenspeelgoed, spelletjes en andere materialen niets ontbreekt!