Een werkgroep van Nivon

OVER JUMP

JUMP Zomerkampen is een werkgroep van het Nivon die sinds 1973 zomerkampen organiseert in Nederland. Op dit moment bestaat de JUMP werkgroep uit negen vrijwilligers die voor de organisatie van de kampen zorgt. Van communicatie, begeleiderszaken en materiaalbeheer tot financiën, de negen vrijwilligers doen het allemaal met veel enthousiasme. Zij weten namelijk hoe het is om op een JUMP kamp te gaan, omdat ze allemaal begeleider zijn (geweest) en vaak ook als deelnemer mee zijn geweest. De werkgroep verandert regelmatig van samenstelling, voor 2023/2024 bestaat JUMP uit:

De werkgroep van JUMP 2023-2024

Suzan

Voorzitter & Penningmeester

Eline

Begeleiderszaken & Penningmeester

Soraya

JUMP Productie & Website

Sara

JUMP Productie & Website

Yoandi

PR & Website

Marieke

Begeleiderszaken

Karin

PR

Aisa

PR & Begeleiderszaken

Gijs

JUMP Productie

Ambitie

Het is de missie van JUMP Zomerkampen om elk jaar de deelnemers en begeleiders van alle kampen een te gekke tijd te laten beleven. Wij streven naar unieke kampen met leuke thema’s waarbij het  groepsgevoel centraal staat. Met een goed functionerend en gezellig team zorgen wij dat elk kind zich welkom en veilig voelt.

Nivon: netwerk van mensen voor cultuur en natuur

JUMP Zomerkampen is een jongerenwerkgroep van het Nivon. Het Nivon is een Nederlandse vereniging met bijna 30.000 leden, die met elkaar en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Het Nivon is gebaseerd op de sociaaldemocratische beginselen en wil ruimte geven aan de kracht van mensen. De mensen gaan met elkaar om op basis van gelijkwaardigheid en zijn gericht op het delen van kennis.

Veiligheid

Omdat een onderdeel van onze missie veiligheid op kamp is, screenen we onze begeleiders extra goed. Naast een gesprek met een, door JUMP-begeleiderszaken gekozen, onafhankelijke commissie (het Samenstellingsteam), laten wij alleen mensen begeleiden die een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen krijgen.

Daarnaast zijn onze begeleiders enthousiaste vrijwilligers met diverse achtergronden en werkvelden, zonder pedagogisch opgeleid te zijn. Dit in combinatie met dat we zien dat de achtergronden van de deelnemers steeds complexer worden, willen we aangeven dat JUMP ten alle tijden het recht behoud om deelnemers of begeleiders te weigeren. Dit is ook terug te vinden in de algemene voorwaarden van onze overkoepelende organisatie Nivon die wij aanhouden. Deze zijn terug te vinden bij de Nivon voorwaarden.

Privacyverklaring

Door een kamp bij JUMP Zomerkampen te boeken deel je informatie met ons. Daar gaan we natuurlijk zorgvuldig mee om en willen we graag transparant in zijn. In onze privacyverklaring zie je precies welke gegevens we nodig hebben en waarvoor we die bewaren. Klik hier om onze privacyverklaring te openen.