Een werkgroep van Nivon

OVER JUMP

De werkgroep van JUMP 2020-2021:

Floor

Evenementen/ website

Esle

Communicatie extern

Fanny

Evenementen

Marlijn

Communicatie intern/ website

Rivka

Communicatie intern

Maaike

Penningmeester/ website

Lidewij

Communicatie extern

Imara

Evenementen

Esmée

Voorzitter

 

Ambitie

Het is de missie van JUMP Zomerkampen om elk jaar de deelnemers en begeleiders van alle kampen een te gekke tijd te laten beleven. Wij streven naar unieke kampen met leuke thema’s waarbij het  groepsgevoel centraal staat. Met een goed functionerend en gezellig team zorgen wij dat elk kind zich welkom en veilig voelt.

Wat ons speciaal maakt

De kracht van JUMP is de inzet en toewijding van al onze enthousiaste, vrijwillige begeleiders. De begeleiders en deelnemers van een kamp vormen samen elk jaar weer een gezellige groep. JUMP heeft een groot archief aan originele en unieke spellen dat bij elk kamp weer gebruikt wordt. Ook hebben we een enorme voorraad aan kampspullen, waaronder onze tenten, verkleedkleren en eindeloos spel materiaal. We hebben ons eigen terrein op de Veluwe waar we midden in de natuur de tofste kampen meemaken.

 

Wat wij belangrijk vinden

JUMP vindt een gezellig groepsgevoel en aandacht voor het individuele kind het belangrijkst. Wij willen de deelnemers een geweldige tijd laten beleven door elke keer weer een uniek kamp op te zetten. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom worden al onze begeleiders uitgebreid getraind voor verschillende omstandigheden en zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Met elkaar spelen we de leukste en origineelste spellen en maken we ieder kamp tot een groot succes.

KMW

Nivon: netwerk van mensen voor cultuur en natuur

JUMP Zomerkampen is een jongerenwerkgroep van het Nivon. Het Nivon is een Nederlandse vereniging met ongeveer 20.000 leden, die met elkaar en voor elkaar werken aan een samenleving die eerlijk is en groen. Het Nivon is gebaseerd op de sociaaldemocratische beginselen en wil ruimte geven aan de kracht van mensen. De mensen gaan met elkaar om op basis van gelijkwaardigheid en zijn gericht op het delen van kennis.

Steunpunt KinderVakanties

JUMP Zomerkampen is aangesloten bij het Steunpunt KinderVakanties. Steunpunt KinderVakanties is het samenwerkingsverband van kindervakantieorganisaties in Nederland.

Veiligheid

Omdat een onderdeel van onze missie veiligheid op kamp is, screenen we onze begeleiders extra goed. Naast een gesprek met een, door JUMP-begeleiderszaken gekozen, onafhankelijke commissie (het Samenstellingsteam), laten wij alleen mensen begeleiden die een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen krijgen.

Privacyverklaring

Door een kamp bij JUMP Zomerkampen te boeken deel je informatie met ons. Daar gaan we natuurlijk zorgvuldig mee om en willen we graag transparant in zijn. In onze privacyverklaring zie je precies welke gegevens we nodig hebben en waarvoor we die bewaren. Klik hier om onze privacyverklaring te openen.