Wandel jij met ons mee door het wonderland?

Wonderland (6-9)

Ga jij ook met ons mee op reis naar het wonderland? Beleef samen met ons vijf dagen vol gekke avonturen. We gaan slapen in tenten, je kan hutten bouwen in het bos en we spelen gave spellen. Kom je vrienden maken in het wonderland? We gaan natuurlijk niet alleen op avontuur! Pak je slaapzak, tandenborstel en knuffel en ga mee op kamp!

Kamp Wonderland

Leeftijd: 6 tot 9 jaar

Data: 12 t/m 16 augustus 2024
Locatie: Het Hallse Hull

Prijs Nivon lid: €253,-
Prijs niet-Nivon lid: €283,-

Inbegrepen: Verblijf, maaltijden, drinken, tussendoortjes, activiteiten en heel veel plezier en gezelligheid
Niet inbegrepen:  Zakgeld, vervoer van en naar kamplocatie

Aantal begeleiders: 6 tot 8
Maximaal aantal deelnemers: 32

 Dit kamp is vol!

Helaas is dit kamp vol, wel kan je je nog inschrijven voor de wachtlijst. Er staan nu meer dan 10 deelnemers op de wachtlijst.

We verklappen het programma nooit van tevoren. De spellen, het thema, het eten en alle andere activiteiten blijven een verrassing totdat jij het gaat meemaken!

Over het algemeen volgen de dagen een vast patroon. We doen gewoonlijk in de ochtend, middag en avond een activiteit/spel op het veld, in het bos of in het dorp. Ook hebben we ’s avonds soms kampvuur en natuurlijk een bonte avond aan het einde van de week. Naast de spellen heeft elk kamp een uniek thema.

Tussendoor is er vrije tijd waarin je samen met je kampgenoten zelf mag kiezen wat je doet. Zin in een watergevecht, tekenen, voetballen, verkleden of gewoon een beetje hangen? Het kan allemaal.

De begeleiders stellen zelf het programma op en verzinnen elk jaar weer nieuwe vette spellen. Geen enkel kamp is hierdoor hetzelfde!

Het kamp vindt plaats op ons eigen veld op de camping ‘Het Hallse Hull’ bij Eerbeek (Gelderland).

Op ons veld staan allerlei tenten: de tenten waarin we slapen (met 6-8 personen per tent) en een aantal grote tenten. Eentje waarin we met de hele groep binnen kunnen zitten, eentje met een keuken waarin we het eten verzorgen en een tent met oneindig veel verkleedkleding, buitenspeelgoed, papier, spelletjes en andere materialen.

Op het terrein hebben we een eigen volleybalveld en een heel groot speelveld, waaronder een kampvuurplek. Ook hebben we een stuk eigen bos waar we avontuurlijke bosspellen spelen.